Cerita Legenda Dalam Bahasa Jawa

Bookmark and Share
MISTERI GUNUNG BROMO

Jaman biyen nalika Dewa-Dewa esih seneng mudun marang dunia saka kayangan, nalika kui kerajaan Majapait lagi kena serangan saka daerah-daerah. Wargane pada bingung golet panggonan kanggo ngungsi, pada wae karo para Dewa. Wektu kui Dewa mulai lunga marang sawijining panggonan, nang sekitare Gunung Bromo.......

CERITA DALAM BAHASA JAWA LAINNYA

InformasiDescription
Nama File:Cerita Bahasa Jawa
Tugas:
Jumlah Hal.:1L
Link Download:[Click Here]

{ 0 komentar... Views All / Send Comment! }

Post a Comment