Cerita Legenda Dalam Bahasa Jawa


Bathari Durga Panguwasa Kabeh Setan Priprayangan

Bathari Durga iku mula bukane duwe jeneng Dewi Pramuni kang sulistya ing rupa. Dewi Pramuni mendhem rasa tresna marang panguwasa tribuwana, yaiku Bathara Guru. Kanggo nggayuh ketemune rasa tresnane marang Bathara Guru, sawijining dina Dewi Pramuni tapa brata. Sawise nemoni maneka rupa pacoban lan godhan, wusanane katekan Bathara Guru, Dewi Umayi lan Bathara Kala.

CERITA DALAM BAHASA JAWA

InformasiDescription
Nama File:Cerita Bahasa Jawa
Tugas:
Jumlah Hal.:1L
Link Download:[Click Here/Ziddu]
Klik Untuk Mulai Chat
6/12/2012

Post a Comment

  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Google
  • Reddit
  • Netvibes
SEO Stats powered by MyPagerank.Net ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
Design by Blogger Tune-UpCopyright © 2011 Makalah Pelajar | Powered by Blogger